Πετυχημένη η αθλητική ημερίδα που διοργάνωσε το 'Σπίτι του Αθλητή' στη Χαλκίδα


Εκατοντάδες άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο ,παραβρέθηκαν στη 2η ημερίδα που διοργάνωσε το ‘Σπίτι του Αθλητή’ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας την Κυριακή 20 Μαϊου,στις 19:30.
Εισηγήτρια ήταν η κ.Φρόσω Πατσού Αθλητική Ψυχολόγος  και ομιλητές ο κ.Βασίλης Μπρατσιάκος προπονητής καλαθοσφαίρισης Α1,η κ.Ειρήνη Αινδιλή Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής (τα χρυσά κορίτσια του Ανσάμπλ),ο κ.Θεοφάνης Αναγνώστου Παγκόσμιος πρωταθλητής ελληνορωμαϊκής πάλης και ο κ.Γιώργος Τσούκαλης ιδιωτικός ερευνητής .

Συντονιστής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ.Πέτρος Κουσουλός.
Θέμα της Ημερίδας ήταν η Διαχείριση της Ήττας και της Νίκης .
Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων o πρώην Βουλευτής Εύβοιας,κ. Συμεών Κεδίκογλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας,κ.Παναγιώτης Τζαφέρος,η Δημοτική Σύμβουλος Χαλκίδας κ.Έλενα Βάκα,η Τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ στην Εύβοια,η κ.Τζοβάννα Γκόγκου,ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Χαλκίδος κ.α.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς   λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολ...