Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ

Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο μετάλλιο, καλά πλασαρίσματα και καλές επιδόσεις επέστρεψε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ από τα δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα στο Βόλο 12-15 Ιουλίου Παμπαίδων – Παγκορασίδων και στη Θεσσαλονίκη 19-22 Ιουλίου Παίδων-Εφήβων-Κορασίδων-Νεανίδων, δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνετε στις αναπτυξιακές αγωνιστικές κατηγορίες.
Στους Πανελλήνιους αγώνες συμμετείχαν 2000 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα και οι αθλητές-τριες του Ευβοϊκού ΓΑΣ για άλλη μία χρονιά έδειξαν ότι μπορούν να κολυμπήσουν γρήγορα,
Καλύτερη απ’ όλους η 13χρονη Χαμαλίδη Αναστασία που ανέβηκε στο Βόλο δύο φορές στο βάθρο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα Παγκορασίδων Β΄ με χρόνο 18:10:66 κάνοντας μία φοβερή κούρσα και το ασημένιο μετάλλιο στα 800 μέτρα με χρόνο 9:31:91 κάνοντας ατομικό ρεκόρ και χάνοντας για λίγο από την Γκογκόση Δανάη του Ωρίωνα.

Η ίδια αθλήτρια την τελευταία μέρα των αγώνων κατέκτησε και την τέταρτη θέση στον τελικό των 400 μέτρων ελευθέρου.
Εξαιρετικές κούρσες έκανε στη Θεσσαλονίκη και ο Κυράνας Νικόλαος που στη δύσκολή κατηγορία των Παίδων έχασε για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου το εισιτήριο για τον τελικό των 200 μέτρων ελευθέρου τερματίζοντας στη 9η θέση με χρόνο 2:00:09.
Ακόμα ο ίδιος αθλητής τερμάτισε 13ος στα 100 μέτρα ελεύθερο Παίδων με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 54:99.
Στους αγώνες επίσης συμμετείχαν με ατομικές επιδόσεις και καλά πλασαρίσματα και οι:
Λαγούδης Χριστόφορος, Καλυβάκη Κατερίνα, Αναστασίου Ραφαέλα, Φρουδαράκη Γεωργία, Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα στους Παμπαίδες – Παγκορασίδες στο Βόλο και Μπουζάλας Γιώργος, Αναστασίου Άννα, Χατζηαλεξίου Παναγιώτα στους Παίδες – Κορασίδες στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς   λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολ...