Έκοψε κι εφέτος την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα

Με την ανατολή του νέου χρόνου, την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα έκοψε κι εφέτος το Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Αγριοβοτάνου.
    Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, η Κατηχήτριά τους κ. Σταματία Παπασταμούλου και τα Κατηχητόπουλα, αφού έκαναν το μάθημά τους, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό. Εκεί, τα παιδιά, σε μια όμορφη εκδήλωση, τραγούδησαν και έψαλλαν επίκαιρους ύμνους της εορτής.
Αμέσως μετά, ο Εφημέριος της Ενορίας πρεσβ. Ευστάθιος Αναγνώστου αφού τους συνεχάρη, ευλόγησε την παραδοσιακή Αγιοβασιλόπιτα εκζητώντας την Θεία βοήθεια, διά πρεσβειών του αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Ταυτόχρονα, στον σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη από το Θεό, γεμάτη από  υγεία, χαρά, και πνευματική πρόοδο. Τους μίλησε για την αξία του χρόνου ως δώρο του Δημιουργού και με ποιο τρόπο μπορούμε να αγιάσουμε το χρόνο της ζωής μας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους παρευρισκόμενους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην εκκλησία του Χριστού και πώς μέσα από αυτές τις όμορφες κατηχητικές συνάξεις, μόνο όμορφα και ωφέλημα πράγματα μπορούν να αποκομίσουν για την περαιτέρω σταδιοδρομία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς   λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολ...