Προσέφεραν ειδικό νοσοκομειακό κρεβάτι

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ μέσα στα πλαίσια των κοινωνικών του παρεμβάσεων, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του μικρού Γιώργου ο οποίος πάσχει από μυοπάθεια κολλαγόνου τύπου 6, αγόρασαν και προσέφεραν ειδικό νοσοκομειακό κρεβάτι με αυτόματο μηχανισμό, για να εξυπηρετείται και να διευκολύνει στο πρόβλημα της υγείας του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο επισκέφθηκε τον Γιώργο και την μητέρα του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και παρέδωσαν το ειδικό κρεβάτι στο σπίτι του, το οποίο εγκατέστησε ειδικός χειριστής που ήρθε από την Αθήνα.

Ο Γιώργος και η μητέρα του μαζί με μέλη της οικογένειας,ευχαρίστησαν εκ βάθους καρδίας και με συγκίνηση μεγάλη τον Πρόεδρο Αρχιμ.π.Τιμόθεο Μπαϊμπάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση αλλά και την αγάπη που έδειξαν στο Γιώργο,αλλά και για το σπουδαίο έργο που κάνει ο Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς   λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολ...