Την Κυριακή ο 5ος CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας-Κακοποιημένου Παιδιού 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' ,συνδιοργανώνει με τον ΔΟΑΠΠΕΧ,το ΣΕΓΑΣ και τους εθελοντές πτυχιούχους φυσικής αγωγής στις 14 Οκτωβρίου 2018 τον 5ο CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON.
To CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON  υποστηρίζει με την ενεργή συμμετοχή του ο Σύλλογος ''ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ'' .
Η φετινή χρονιά σηματοδοτείται από την συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας του συλλόγου και για πρώτη φορά συνεργάζετε με τον νεοσύστατο,πανελλήνιας εμβέλειας,σύλλογο ''ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ''.
Στον φετινό CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON την γενική εποπτεία και τις επιμέρους δράσεις,όπως:Χορηγοί,επικοινωνία,διαφήμιση,αθλητικό υλικό (μετάλλια,μπλουζάκια,τσιπάκια),αλλά και είδη τροφοδοσίας,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο οργανισμός αθλητισμού του Δήμου Χαλκίδας.
Πιστεύοντας ότι φέτος οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις αντίστοιχες των προηγουμένων ετών,για άλλη μια φορά 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' δεσμεύετε ότι θα υλοποιήσει τους στόχους του με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Επίσης για 2η συνεχή χρονιά και λόγω της συνεργασίας του ΄ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ΄με το ίδρυμα 'ΕΛΠΙΔΑ΄ της κ.Μαριάννας Βαρδινογιάννη,κοντά στον Ημιμαραθώνιο θα είναι και ο Σύλλογος ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ' με τους εθελοντές δότες μυελού των οστών Χαλκίδας για δειγματοληψία σιέλου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Συμμετοχή στον 5ο CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON
(α)Chalkida Marathon (Facebook)
(β)Chalkidamarathon.gr
(γ)Δημαρχείο Χαλκίδας (παραλία)στο ισόγειο (κ.Γεωργατζή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς   λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολ...