Γιορτή τσικουδιάς στη Χαλκίδα

Γιορτή τσικουδιάς στη Χαλκίδα το Σάββατο 13 Οκτώβρη.Η ανάρτηση πριν από λίγο στη σελίδα του συλλόγου Κρητών για την εκδήλωση:

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ

Ο Συλλογος Κρητων Ευβοιας Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ και με την συνδιοργανωση του ΔΟΑΠΠΕΧ του Δημου Χαλκιδεων, στο πλαισιο των τριημερων πολιτιστικων εκδηλωσεων (12 - 14 του Οκτωβρη)
για τον ημιμαραθωνιο 2018, που θα λαβει χωρα στην ομορφη πολη του Ευβοικου, το Σαββατο 13 / 10 και ωρα 19.00 στην πλατεια Αγ. Νικολαου και συγκεκριμενα στο Ηρωων, θα διενεργησει την γιορτη της Τσικουδιας με συμβολικη αναπαρασταση του κρητικου εθιμου της αποσταξης της τσικουδιας.
Σας περιμενουμε να ενημερωθειτε περι του εθιμου, να χορεψουμε ολοι μαζι κρητικους παραδοσιακους χορους υπο των μελωδιων της κρητικης ορχηστρας αποτελουμενη απο τους Μανο Κορναρακη, Βαγγελη Αγγελιδακη και Γιαννη Ξενικακη και φυσικα απολαμβανοντας δωρεαν το παραδοσιακο γαμοπιλαφο της Κρητης!!!!!

Με το καλο να σμιξουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα

Στα πλαίσια της ποιοτικής και ασφαλούς   λειτουργίας των Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα , συνεργεία του ΔΟΑΠΠΕΧ ολ...